Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaBFF: Filmska škola
Array

BFF: Filmska škola

Tijekom trajanja Festivala, od 7. do 11. kolovoza Brač Film Festival održat će svoju tradicionalnu malu filmsku školu. U opuštenoj ljetnoj atmosferi mladi polaznici naučiti će sve osnove izrade filma.
 

Tijekom radionice polaznici će se uz pratnju mentora, redatelja Borisa Poljaka upoznati s osnovama nastajanja filma. Polaznici će učiti kako prepoznati dobru temu za film, kako napisati scenarij, kako napraviti knjigu snimanja, kako se služiti kamerom i na kraju kako smontirati snimljeno. Pored stalnog mentora, održat će se i predavanje uspješnog producenta Miloša Djukelića koji je nedavno producirao film s Adrienom Brodyem, Antoniom Banderasom i Johnom Malkovichem.

Paralelno s radionicom održat će se masterclass koji će voditi istaknuti producent s RTL televizije Niels Mann koji je u svojoj karijeri bio voditelj razvoja programa RTL televizije, direktor programa i direktor produkcije u Njemačkim i Hrvatskim podružnicama, a trenutno je zadužen za RTL Hrvatsku.

Brač Film Festival za sve polaznike osigurava smještaj, hranu i akreditaciju za neometan ulazak na sva festivalska događanja. Radionica je namjenjena mladim uzrastima, od 15 godina naviše, a polaznici će biti podijeljeni u dvije kategorije: početnu i naprednu.  Prethodno filmsko iskustvo nije obavezno, a broj mjesta je ograničen. 

Early bird prijave do 5. lipnja 2018: 1.200 kn 
Prijave od 5. lipnja do 1.srpnja: 1.300 kn
Kasne prijave od 2. srpnja do 1. kolovoza: 1.650 kn

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI