Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaBožićni popust na kotizacije za Innovation Academy
Array

Božićni popust na kotizacije za Innovation Academy

Innovation Academy projekt je namijenjen učenicima srednjoškolske dobi čiji je cilj upotpuniti njihovo obrazovanje znanjem i vještinama koji će im biti potrebni u budućnosti. Projekt se provodi kroz ljetnu i zimsku školu, veliku konferenciju za srednjoškolce te meetupove koji se u obliku neformalnih druženja održavaju jednom mjesečno.

U sklopu projekta, u razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine u prostorijama sveučilišta Rochester Institute of Technology u Zagrebu održat će se zimska škola Innovation Academy koja će okupiti stotinjak srednjoškolaca srednjoškolske dobi. Kroz pet različitih trodnevnih programa, sudionici će imati priliku saznati više o području za koje gaje interes, sudjelovati na zanimljivim radionicama i interaktivnim predavanjima te upoznati ambiciozne i talentirane vršnjake. Sudionici programa prilikom prijave mogu se odlučiti za jedan od sljedećih programa: Future Skills program koji obrađuje temu budućih vještina u poslovanju, IT genius  za mlade programere, Future Entrepreneurs za sudionike koji gaje ambicije prema poduzetništvu, Soft Skills tijekom kojeg srednjoškolci usavršavaju svoje komunikacijske i prezentacijske vještine te Social Media Influencer program namijenjen svima onima koje zanimaju društvene mreže. Future Skills program održava se na engleskom jeziku, dok se ostali programu održavaju na hrvatskom.

Mentori programa Innovation Academy vrhunski su stručnjaci u svom području rada koji na primjeren način prenose svoja znanja i vještine iz specifičnog područja na sudionike programa. Po završetku programa sudionici dobivaju certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje na zimskoj školi Innovation Academy kao i stečena znanja i vještine.

Do kraja prosinca aktivan je poseban božićni popust te je kotizacije moguće kupiti za 390,00 HRK umjesto redovne cijene od 890,00 HRK http://innovationacademy.huki.hr/

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI