Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaDan otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“ - 16.12.2017. godine
Array

Dan otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“ – 16.12.2017. godine

 

 

Nakon prvog uspješnog Dana otvorenih vrata u studenom, Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“  ponovno otvara svoja vrata na koja su pozvani svi zainteresirani, a posebno srednjoškolci koji se nalaze pred odlukom o izboru studija. Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ održat će se 16. prosinca 2017. u vremenu od 10,00 do 13,30 sati u vojarni u Ilici 256b, Zagreb. Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, posebnim kriterijima MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr. Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Na svakoj radnoj stanici bit će prilike za razgovor s kadetima.

U okviru Dana otvorenih vrata predstavit će se i novi diplomski studij Vojno pomorstvo koji je Hrvatsko vojno učilište pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu.

Predstavljanju studijskih programa pridružit će se i predstavnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, tako da će svi zainteresirani saznati osnovne informacije o studiju vojne aeronautike te će svoje sposobnosti moći iskušati na simulatoru MIG-21. 

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 15. prosinca  2017. prijave za sudjelovanje putem obrasca,

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne u Ilici najkasnije do 09,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

 

VOJNICI POZIV

 
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI