Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaDan u životu američkog srednjoškolca
Array

Dan u životu američkog srednjoškolca

OSOBNA ARHIVA

 
Škola počinje u 7:05 sati i traje do 13:35 sati. Savki sat traje 45 minuta, a svaki dan ima 7 sati. Kaže kako škola nudi različite obrazovne programe od programa za stjecanje međunarodne mature do medicinskih programa preko programa za buduće poduzetnike i menadžere. Škola jako cijeni sport tako da postoji mogućnost treniranja američkog nogometa, nogometa, košarke, golfa te individualnih sportova kao što je hrvanje. Također postoji mogućnost sudjelovanja u dramskoj skupini te glumljenja u kazalištima, filmovima i improvizacijama. Školska maskota je uragan kestenjaste, mornaričko plave i bijele boje. U SAD-u maskote su jako važne u srednjim školama, jer upravo maskota čini  školu posebnom te ju ističe na sportskim natjecanjima i sličnim prigodnim događanjima.
 
Iako je pravilo da jedan školski dan ima 7 sati, učenici koji sudjeluju u tzk. "dvostrukom upisivanju" imaju 3 ili 4 sata. Dvostruko upisivanje zapravo znači da je srednjoškolac već upisao koledž te paralelno pohađa i srednju školu i koledž.

 

OSOBNA ARHIVA

 

Alek nakon škole odlazi na instrukcije a nakon toga ide u teretanu s prijateljima. A naposljetku odlazi raditi u resoran Ozona Blue koji je smješten u marini te, kako napominje, ima odličan pogled na uvalu a još bolju hranu!

 

 
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI