Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaInnovation Academy 2018
Array

Innovation Academy 2018

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) neprofitna je organizacija koja se bavi organizacijom raznih projekata čiji je cilj potaknuti mlade na edukaciju i razmišljanje izvan okvira. S jednim od svojih projekata, međunarodnom konferencijom LEAP Summit za mlade, HUKI je ovog ponedjeljka nagrađen nagradom Europski građanin od strane Europskog parlamenta.

Kao nastavak na projekt LEAP Summit, HUKI je prošlog ljeta pokrenuo projekt Innovation Academy namijenjen učenicima srednjih škola. Od tada do danas, u sklopu projekta su održane ljetna i zimska škola te brojna meetup druženja, a u projektu je sudjelovalo više od 250 srednjoškolaca. Ovog ljeta, u Zagreb stiže druga ljetna škola Innovation Academy koja će okupiti 100-tinjak učenika iz Hrvatske i regije čiji je cilj proširiti znanje i vještine iz područja vlastitog interesa.

Ljetna škola polaznicima na izbor nudi čak 4 petodnevna programa: Future Skills program na engleskom jeziku tijekom kojeg sudionici uče više o tehnologiji, inovacijama i projektnom menadžmentu; IT Genius program koncentriran na programiranje, programsku logiku i razvoj računalnih igara; Digital Skills program za sve one koje zanimaju društvene mreže i digitalni marketing te Soft Skills program namijenjen polaznicima koji žele poboljšati vještine komunikacije, prezentacije, vodstva i suradnje.

Na temelju interaktivnih predavanja i zanimljivih radionica polaznici uče više o području svog interesa, a ovisno o programu imaju priliku i posjetiti uspješna poduzeća te vidjeti iz prve ruke kako svijet “businessa” doista izgleda. Također, po završetku programa, svi sudionici dobivaju certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje i uspješno završavanje izabranog programa.

Do 15. lipnja traje promotivna akcija zahvaljujući kojoj je kotizaciju za ljetnu školu moguće preuzeti za 450 kuna, umjesto redovnih 890 kuna. Iskoristi priliku i prijavi se na: https://innovationacademy.huki.hr/prijava/

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI