Četvrtak, 13 lipnja, 2024
NaslovnicaIskustva maturanata na plaćenim pripremama
Array

Iskustva maturanata na plaćenim pripremama

 Maturanti koji su bili na Algebrinim pripremama, rekli su:
“Pripreme su bile izvrsne. Posebno se želim zahvaliti na konzultacijama i dostupnosti Algebrinih profesora koji su mi bili na raspolaganju putem maila do samog pisanja pojedinih ispita mature. Preporučam Algebru i drugim maturantima.” (Jakov)

“Prezadovoljan sam svojim uspjehom, na sve studije sam upao na koje sam želio (FER, Strojarstvo, Filozofski, Građevina, Geodezija pa tako i PMF), s time da sam upao na PMF kao treći od 90 koliko je iznosila upisna kvota! Pripreme u Algebri su mi puno pomogle te me podsjetile na dosta stvari koje su se upravo tražile u testovima mature. Hvala puno!” (Filip)

“Hvala Algebri što mi je pomogla u pripremama za državnu maturu od koje sam strahovala sve 4 godine školovanja u Klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. Za svaku pohvalu je organizacija predavanja kao i vrhunski predavači, susretljivo i ljubazno osoblje Algebre kao i korisni udžbenici koje smo imali na raspolaganju.” (Rafaela)

“Za upis na studij mi je trebao samo hrvatski, ali sam morala polagati sve obavezne predmete. Posebno se zahvaljujem profesorici matematike Vilmi na odličnim pripremama. Naime položila sam matematiku sa 67%, unatoč velikom strahu od matematike budući da sam u Umjetničkoj školi imala ovaj predmet samo prva dva razreda. Također zahvaljujem i profesoru iz hrvatskog i profesorici iz engleskog. Uz pomoć Algebrinih priprema bez problema sam položila maturu.” (Dorotea)

Odgovori na pitanje „Zašto biste preporučili Algebru drugim maturantima“:
„Zato što profesor objašnjava dok se ne skuži određeno gradivo.“
„Dobra satnica, odličan prostor za učenje i atmosfera te profesorica.“
„Zbog toga što je sve savršeno organizirano.“
„Zbog kvalitetne i dobro organizirane nastave i profesora.“
„Jer se brinete za nas i obavještavate nas o svemu!“

    Statistika upisa
93% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvome roku.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI