Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaIzjave novih članova Upravnog Odbora
Array

Izjave novih članova Upravnog Odbora

Nakon jučerašnjeg intervjua s novim predsjednikom Udruge srednjoškolaca, danas vam donosimo kratke izjave svih novih članova Upravnog odbora, kako oni gledaju na proteklu skupštinu te kako vide budućnost same Udruge!

Leo Fel – novi dopredsjednik Udruge srednjoškolaca te bivši član savjetodavnog odbora

“Generalna skupština ispunila je sva moja očekivanja. Toliki mladi, vrijedni i pametni ljudi iskazali su želju za sudjelovanjem u raznim projektima koji će pomoći hrvatskim srednjoškolcima. Kao potpredsjednik Udruge srednjoškolaca uvijek ću biti dostupan za sve prijedloge i kritike.”

Filip Markanović – dosadašnji predsjednik Udruge te novi član Upravnog odbora

“Prije svega čestitao bih Mariju Buriću na prihvaćanju velike odgovornosti za sve srednjoškolce u Hrvatskoj. Hrabra je gesta sjesti na vruću stolicu s obzirom na događanja u sustavu obrazovanja RH, ali i uz veliki rast broja članova koji žele dati svoj doprinos. Isto tako čestitam i novoizabranim članovima upravnog odbora među kojima je i Leo Fel,dopredsjednik. Naime ostao sam još jedan mandat kako bih svojim iskustvom mogao mlađim kolegama pomoći i posavjetovati ih ukoliko bude potrebe. Teško je bilo izgraditi nacionalnu udrugu,ali rezultat moga rada jesu upravo ovi mladi kojima sam pripremio temelj, a ne sumnjam da će oni dogurati puno dalje, jer USRED nije jedna osoba, USRED je veliki tim!”

Hana Josić – dosadašnja članica savjetodavnog odbora te nova članica Upravnog odbora

“Kako je završio moj mandat u Nacionalnom vijeću učenika Republike Hrvatske te sam samim time prestala biti član Savjetodavnog odbora USRED-a, mislila sam da tu završava i moje bavljenje učeničkim problemima i pravima, no onog trena kada mi se ukazala prilika da postanem članom Upravnog odbora, shvatila sam da ipak nije kraj svemu i da još uvijek ima mjesta za mene u svijetu srednjoškolaca, iako sam student. Ovom prilikom bih se htjela zahvaliti svima što su mi pružili još jednu šansu da pokažem svoju volju, želju i ljubav prema ovom obliku aktivizma. Sigurna sam da USRED ide u pravom smjeru i da smo mi tek mali početak jedne velike priče koja će donijeti mnogo za mlade ljude u našoj zemlji.”

Pavao Škoko Gavranović – također bivši član savjetodavnog te novi član Upravnog odbora

“Prije svega iznimno sam zahvalan svima koji su mi dali podršku za dosada odrađen posao i za sve buduće napore koje kanim uložiti u rad Udruge. S donedavnih pozicija glasnogovornika i glavnoga urednika radio sam na organizaciji strukture rada tih tijela Udruge. Današnji marketing i redakcija grade budućnost Udruge na temeljima koje sam imao priliku podići. Idući zadatak je preda mnom, predsjednik Udruge i upravni odbor su mi dali povjerenje, te me zadužili za organizaciju operativnog tima – Projekt menadžment – koji za cilj ima objediniti sve dosadašnje projekte te sistematično i stručno organizirati njihovu dokumentaciju, prijavu i provedbu. Zadatak preda mnom nije lagan, te ga shvaćam vrlo ozbiljno. Uvjeren sam da ću uz pomoć novih članova toga tima uspjeti u naumu dodatnog jačanja rada udruge. “

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI