Četvrtak, 13 lipnja, 2024
NaslovnicaTražimo urednike/ce, novinare/ke i dopisnike/ce za srednjoškolske teme
Array

Tražimo urednike/ce, novinare/ke i dopisnike/ce za srednjoškolske teme

Udruga srednjoškolaca želi konkretno unaprijediti inofrmiranje hrvatskih učenika i omogućiti im pristup svim novostima iz svijeta srednjoškolskog obrazovanja i srednjih škola diljem Hrvatske. Želja nam je imati dopisnike iz svih krajeva Hrvatske, kako bismo obogatili ovaj portal pričama iz svih krajeva.

Redakcija broji pedesetak ambicioznih i mladih osoba željnih da pruže građanstvu jednu vrstu ispušnog ventila usmjeravajući ih na članke kulturno-obrazovnog karaktera. Želimo pozvati sve zainteresirane mlade osobe da se priključe našem radu i da zajedno napravimo ovaj portal još kvalitetnijim.

Stoga, otvaramo javni poziv za sljedeće pozicije:

– urednik/urednica rubrika (2 pozicija)
– novinar/novinarka na portalu "srednjoskolci.studentski.hr" (više pozicija)
– dopisnik/dopisnica za portal "srednjoskolci.studentski.hr" (više pozicija) – na ovu poziciju se mogu javiti svi zainteresirani koji bi pratili kulturno-obrazovna događanja u svojoj školi/učeničkom domu

Na javni se poziv mogu prijaviti svi zainteresirani srednjoškolci/srednjoškolke Republike Hrvatske. Poslovi nisu honorarnog, već volonterskog tipa.

Svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail glavne urednice: tatjana.matic@usred.hr  s naznakom pozicije za koju apliciraju. Javni će poziv biti otvoren do 10.7.2016. godine.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI