Kako i gdje dočekati Novu godinu

  Proslava Nove godine u krugu obitelji i rodbine

  To je najtopliji način kako dočekati Novu godinu, dostojno s obitelji, prijateljima , susjedima , rodbinom….  Doista je predivan osjećaj u toplini vlastitog doma odbrojavati posljednje sekunde do novog razdoblja u životu, nazdraviti za sve što je prošlo te za bolje stvari u budućnosti .

  POZITIVNE STVARI: Novu godinu dočekamo na toplom, uz puno hrane i pića, u krugu smo svojih najmilijih.

  NEGATIVNE STVARI: Ako volimo ludnicu i puno zabave, to baš i nije najbolje mjesto za doček.

   

  Proslava Nove godine na otvorenom 

  Proslava Nove godine na otvorenom je predivna , puno nepoznatih ljudi različite dobi  uz pregršt različitih aktivnosti te atrakcija. Primjerice,  na Trgu bana Josipa Jelačića – nastup Jacquesa, Vanne,  Psihomodo Popa i Najboljih hrvatskih tamburaša.  To nam garantira sigurnu zabavu te vrlo lijepu proslavu.Moramo uzeti u obzir temperaturu koja će se spuštati do -8 °C, no uz dobro društvo ništa nije problem jer nas tješi savršen vatromet u 00:00 !

  POZITIVNE STVARI: Ovo je najidealnije mjesto za doček Nove godine za zaljubljene parove, veoma je romantično!

  NEGATIVNE STVARI: Temperature ispod nule,  no nije to ništa ako nas grije ljubav.

   

  Proslava Nove godine u klubu

  Za sve koji žele party, ovo je savršeno mjesto za proslavu. Uz mnogo alkohola i narodnu glazbu, to je većini ludnica.  Uz ludo društvo to će postati najluđa noć u životu! Zato valja odabrati dobar klub s DJ-evima , pjevačima te glazbom koju preferirate pa će sve ostalo ići svojim tokom – alkohol u potocima, ples i zabava do ranih jutarnjih sati! Nemojte se čuditi ako se probudite na nekom mjestu gdje nikada niste bili, no ništa strašno – događa se .

  POZITIVNE STVARI: Zabava do ranih jutarnjih sati, ovo je dosta način za nezaboravnu proslavu.                  

  NEGATIVNE STVARI: Rijetki će ostati trijezni, a onaj tko ostane morat će se brinuti za pijano društvo koje ne zna što radi .

   

  ZAKLJUČAK –  Za proslavu Nove godine trebamo sami sebi odabrati mjesto i ekipu prema svojim željama!