Ponedjeljak, 15 travnja, 2024
NaslovnicaKreativni natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“
Array

Kreativni natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“

Forum za slobodu odgoja, zajedno s Društvom za oblikovanje održivog razvoja te Focusom – društvom za sonaraven razvoj, raspisuje Natječaj za polaznike vrtića, osnovnih te srednjih škola pod nazivom „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“

Natječaj se organizira u sklopu projekta „CLICK“ čiji je nositelj DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja (Trg kralja Petra Krešimira IV. 2/II, 10 000 Zagreb), a financira ga Europska unija te sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Cilj je Natječaja podići svijest i povećati razumijevanje mladih o energetskim i klimatskim pitanjima i utjecaju istih na svakodnevni život te potaknuti interes i raspravu na teme obnovljivih izvora energija, energetske učinkovitosti i mogućnostima zapošljavanja u navedenim područjima.

Na Natječaj se mogu prijaviti polaznici vrtića, te učenici osnovnih i srednjih škola, a prihvaćaju se svi oblici likovnog izražaja. Polaznici vrtića, kao i učenici nižeg razreda osnovne škole (od 1. do 4. razreda) mogu se prijaviti s najviše tri grupna rada. Učenici viših razreda osnovnih škola (od 5. do 8. razreda) i učenici srednjih škola mogu se prijaviti s najviše tri individualna rada.

Najbolji radovi učenika srednjih škola i viših razreda osnovnih škola bit će nagrađeni biciklom, niži razredi i vrtići bit će nagrađeni edukativnom LEGO vjetrenjačom.

Natječaj je otvoren od 20. svibnja do 29. rujna 2014. godine, a prijavnicu i rad treba poslati isključivo poštom na adresu Forum za slobodu odgoja, za natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“, p.p. 168, 10 001 Zagreb ili dostaviti osobno u ured Foruma za slobodu odgoja, Kralja Držislava 12, Zagreb.

Više informacija možete pronaći na linku :  http://www.fso.hr/component/content/article/70-vijesti/281-kreativni-natjeaj-nabaci-ideju-za-bolju-atmosferu

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI