Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaMladi iz Lepoglave ponovo u akciji
Array

Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji

Mladi iz Lepoglave ponovo u akciji – 5. Po redu Jailhouse festival mladih
Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave organizira već tradicionalno peti Jailhouse festival koji će se održati između 8. – 17. kolovoza.  Dok je pokrovitelj festivala sam Grad Lepoglava.
Kroz 10 dana održat će se više od 20 aktivnosti za mlade koje uključuju prije svega edukaciju, kreativnost, ali naravno i puno zabave. Ali čemu sve to ?  Upravo da se građanima Lepoglave, pogotovo mladima,  ponudi mogućnost da kvalitetnije iskoriste slobodno vrijeme i to doma, u svom gradu.  Koncerti u gradskom parku započinju već  9. kolovoza kada će atmosferu festivala zagrijati legendarni K1 Fight Night!  Udarci, krv i znoj pod reflektorima na otvorenom, samo nekoliko metara od najvećeg i najstrožeg hrvatskog zatvora. Za to se treba pripremiti, stoga započnite sa psihičkim pripremama već sad.
Drugi vikend započinje izrazito poznatim NUM 3-na-3 hakl turnirom koji će ove godine poprimiti čak i međunarodnu dimenziju. Dobra atmosfera  se nastavlja  cjelovečernjim koncertom u subotu na sportsko-rekreacijskom centru gdje će headlineri biti Đubrivo i Gužva u 16-ercu.
Festival će zatvoriti, u nedjelju 17. kolovoza jedan od najvećih komičara u državi – Željko Pervan , da dobro ste pročitali, pripremite se za smijeh i provedite odličnu večer u gradskom parku.
Osim navedenog festival je prepun raznovrsnih događaja poput studentskih i društvenih igara, konferencija, kreativnih radionica, nogometnog turnira, kina pod zvijezdama, stand up komedije, kviz večeri, biciklističkih utrka i mnogo drugih stvari.
Cjelokupni program možete provjeriti na službenoj web stranici festivala jailhouse.num.hr te na Facebook-u https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava.
Naravno, valja naglasiti kako su sve aktivnosti ovog odličnog festivala u potpunosti besplatne.
Mladi Lepoglavčani nesumnjivo su zaslužili velike pohvale za ovakvu inicijativu, volju i organizaciju, a ujedno ih se mora smatrati uzorima mladima iz drugih sredina.

Filip Cirkvenčić

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI