NASTAVAK NEZABILJEŽENOG INCIDENTA Objavljen video indicidenta s maturalne večere u Koprivnici

  Podravski.hr donosi nastavak nesvakidašnjeg incidenta…

  Profesor Obrtničke škole sinoć je teško pretučen na maturalnoj zabavi u koprivničkome Hotelu Podravina! Zatražio je liječničku pomoć u Općoj bolnici. Prema neslužbenim informacijama, potvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

  Što je prethodilo incidentu s težim posljedicama, vidi se na videosnimku kojeg smo danas dobili od učenika. Objasnili su i kako je sve počelo.
  – Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav – ispričao nam je učenik.

  OVDJE POGLEDAJTE VIDEO

  Tučnjava je najprije prijavljena županijskom Centru 112. Potvrdio nam je to i sam pročelnik Ivan Kramarić.
  – S privatnog broja u 2.39 sati primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji – rekao nam je Ivan Kramarić.

  Glasnogovornik PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek potvrdio nam je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje.

  – Za sada mogu kazati kako je jedna osoba ozlijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao – služben je bio Dražen Laljek.