Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaNe smiješ propustiti Ferragosto JAM 9!
Array

Ne smiješ propustiti Ferragosto JAM 9!

Svi ste već čuli za Ferragosto JAM – festival, sada već poznat u cijeloj državi i regiji, koji se održava u Orahovici. Ove se godine možete zabavljati na Orahovačkom jezeru od 4. do 7. kolovoza. Na ovogodišnjem festivalu, dosad najvećem i sadržajno najbogatijem, zabavljat će vas 40-ak izvođača na čak 5 pozornica. Prilično dobar izbor, zar ne? 

 

 

 

Od malog festivala, s tek 100-ak posjetitelja, Ferragosto je postao najveći i najpoznatiji festival u Slavoniji, ako ne i šire! 

 

Pogledajte točan raspored nastupa po danima: 

Ulaznice 
 
Da ne biste ostali kratkih rukava i bez svojih ulaznica, pobrinite se na vrijeme da ih nabavite. U ponudi vas očekuju 4 vrste ulaznica, a možete ih nabaviti putem Entrio.hr sustava ili na prodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Club Blues Orahovica (Orahovica), Caffe Bar Kesten (Osijek), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a, Rijeka), KKC Pixel (Koprivnica), ROST (Donji Miholjac), Tom Klub Požega (Požega), Rock Bar Fontana (Đakovo), Caffe-Disco Bar Štedna (Virovitica), Aquarius (Našice). 
 

Festivalska ulaznica:
– pretprodaja: 100kn
– na dan: 125 kn

Jednodnevna ulaznica (Četvrtak/Petak/Subota)
– pretprodaja: 80kn
– na dan: 95 kn

☂ Festivalska ulaznica
(ulaz na sve dane festivala, na sve stageve: Piknik stage, ‪#‎DobroJutro‬stage, Izštekani stage, Silent "Pssst party" stage, Dance Hard stage, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, besplatna prijevoz od kolodvora do jezera i natrag)

☂ Jednodnevna Četvrtak/Petak/Subota
(ulaz u četvrtak (4.8.) ili petak (5.8.) ili subotu (6.8.) na sve stageve koje se toga dana održavaju, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag u slučaju da ste došli vlakom)

 

Šestu godinu za redom u sklopu festivala Ferragosto JAM održat će se Memorijalni turnir u odbojci na pijesku ''KRUNOSLAV BOŠNJAK''. Turnir se održava trećeg dana festivala, u subotu 6.8. od 14 sati, a prijaviti se možete do 6.8. u 13h.

Pravila turnira: 

–    Igra 4 igrača u polju (moguće je prijaviti i petog kao zamjenu)
–    Igra se na dva dobivena seta do 15, eventualni treći do 11
–    Sustav natjecanja: u slučaju 15 i više prijavljenih ekipa igra se Kup sustav na ispadanje, a svaki manji broj ekipa donosi natjecanje po skupinama
–    Kotizacija: 40 kn po ekipi 
–    Nagrade – novčana, pokali, medalje, Ferragosto poklon paketi
–    Termin održavanja: 6. kolovoza od 14 sati

 

Kako do Orahovice? 

Osobnim automobilom ili vlakom, a HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima festivala Ferragosto JAM 9 odobrava 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 3. do 7. kolovoza 2016. i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Zdenci-Orahovica i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a u povratku karta na poleđini mora biti ovjerena žigom organizatora koji se može dobiti na festivalu na INFO PULTU. 
Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag. 
Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Na kolodvoru vas čeka prijevoz do jezera. 

Kamp za posjetitelje 

Ove je godine kamp proširen, besplatan je za sve posjetitelje, dozvoljeno je roštiljati. 

Ako ste možda još uvijek u nedoumici hoćete li doći na Ferragosto, pročitajte i pogledajte kako je sve izgledalo prošle godine! Sigurno ćete dobro odlučiti! 

 

 
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI