Četvrtak, 13 lipnja, 2024
Naslovnica'Nikola Tesla' portal za učenje - koristite li ga?
Array

‘Nikola Tesla’ portal za učenje – koristite li ga?

Na portalu možemo naići na korisne sadržaje tipa matematike, kemije, fizike i engleskoga jezika za srednje škole. Oni koje zanimaju računala mogu naići na tečajeve programiranja za škole.

Sadržaji iz matematike, fizike, kemije i engleskoga jezika obuhvaćaju sadržaje koji prate program i nastavni plan tijekom cijele školske godine. Sadržaji se mogu koristiti na dva načina: učenički ili nastavnički sadržaj.

Što se tiče programiranja, E-tečajevi obuhvaćaju tri programska jezika: Logo, C i Pascal koji također prate nastavni plan tijekom cijele školske godine. Također, usklađeni su s programom  informatike te se mogu primjenjivati u nastavi informatike temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Mislim da je ovaj portal koristan za sve one koji žele nešto naučiti. Program ovog portala vrlo je opsežan i za onoga tko želi naučiti ono što eventualno nije mogao u školi ili ako želi naučiti više, neka slobodno posjeti ovaj portal! Za više informacija posjetite Nacionalni portal za učenike na daljinu „Nikola Tesla“.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI