Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaNovi ustroj USRED-a
Array

Novi ustroj USRED-a

2. rujna 2016. godine Udruga srednjoškolaca Hrvatske (USRED) održala je drugu po redu generalnu skupštinu u prostorijama Hotela Westin u Zagrebu.

Primaran cilj Skupštine bio je izabrati novo vodstvo Udruge, odnosno predsjednika, dopredsjednika te članove Upravnog odbora. Svi članovi pristupili su javnom glasovanju, a izabrani su:

PREDSJEDNICA: Tatjana Matić 

Čast mi je što sam od članstva prepoznata i izabrana za predsjednicu udruge. Osim časti, osjećam i odgovornost opravdati povjerenje kvalitetnim radom i dobrim rezultatima. Najveća želja mi je da svojim djelovanjem cijelo novo rukovodstvo udruge bude na primjer mladima i motivacija da se uključe u rad udruge i općenito postanu društveno aktivni te maksimalno iskoriste svoj potencijal i znanja u radu za učenike i mlade, kao i cjelokupno društvo.

DOPREDSJEDNIK: Bruno Habus

Po mom mišljenju, funkcija dopredsjednika nije samo obnašanje dužnosti predsjednika kada je on, odnosno u ovom sličaju ona, odsutna. Kao dopredsjednik Udruge srednjoškolaca Hrvatske aktivno ću sudjelovati u smišljanju novih aktivnosti i projekata za srednjoškolce, s ciljem da za dvije godine, na sljedećoj skupštini USRED-a, više ne ćemo morati postavljati pitanja poput "Jeste li pitali srednjoškolce?"

UPRAVNI ODBOR: Mirta Peček

U USRED-u vidim veliki potencijal i smatram da smo oformili kvalitetan tim ljudi. Nadam se uspješnoj realizaciji svih projekata, poboljšanju statusa učenika i proširenju Udruge u brojnim aspektima djelovanja. Vjerujem da će novo rukovodstvo opravdati povjerenje dobiveno na Skupštini.

                             Veronika Belošević

Prije svega željela bih čestitati svojim kolegama na novoizabranim pozicijama, bez kojih vjerojatno ni ja sama ne bih bila kandidatkinja za jedno od njih. Dosadašnjim radom u redakciji shvatila sam koliko je timski rad bitan u izgradnji sveg onog što USRED danas predstavlja i koliko su mladi ljudi spremni učiniti za boljitak zajednice uzimajući nit vodilju u vlastite ruke. U naredne 2 godine s novim vodstvom vjerujem da možemo ostvariti sve zacrtane ciljeve, probuditi svijest učenika te na taj način ojačati integraciju na nacionalnoj razini.

                             Matea Lukić

Nakon brojnih seminara i programa za srednjoškolce kojima sam prisustvovala, ili organizirala, mislim da sam stekla znanje i iskustvo koje je potrebno kako bih doprinijela napretku i razvoju Udruge. Veselim se radu s ostalim članovima odbora te sam sigurna kako nas čekaju novi uspjesi!

                              Ivan Trlin

Za mene dužnost člana UO-a  prije svega znači mogućnost da se nešto korisno napravi, ali i velika obaveza prema Udruzi i svim članovima. Svojim djelovanjem želim Udrugu postaviti na novu razinu, odnosno, osnažiti Udrugu u svim aspektima.

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI