Obavijest o podjeli svjedodžbi i/ili potvrda o položenim ispitima državne mature

  Učenici koji imaju neopravdani izostanak sa ispita i imaju zaduženje, obvezni su podmiriti troškove.
  Ako zbog neopravdanog izostanka nije izvršena uplata ispita učenici ne mogu dobiti svjedodžbe o državnoj maturi i/ili potvrde o položenim ispitima državne mature.

  Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika pod poveznicom  Moji podatci/Zaduženja i uplate.
  Uplatu je potrebno izvršiti odmah, a skeniranu uplatnicu poslati putem e-pošte na adresu
  [email protected]

  Podjela svjedodžbi i potvrda za pristupnike (ne za redovne učenike) obavljat će se  20. i 21. srpnja od 9.00 do 19.00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, u Ulici grada Vukovara 68, Zagreb.

  Pristupnici koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti dokument i za koje će to napraviti druga osoba: potrebno je sa sobom uzeti svoju osobnu iskaznicu i podatke osobe (ime i prezime, datum rođenja, OIB) čiji dokument preuzimaju.

  Pristupnici koji žive izvan Zagreba i nisu u mogućnosti osobno preuzeti dokument, mogu poslati zamolbu za dostavom putem pošte (plaćanje pouzećem) putem e-pošte na adresu: [email protected]

  U zamolbi moraju navesti svoje osobne podatke te adresu na koju se dokumenti šalju.

  Za pristupnike koji žive izvan RH: potvrde o položenim ispitima državne mature nismo u mogućnosti poslati poštom.

  Pristupnici koji prethodnih godina nisu preuzeli svoje svjedodžbe i/ili potvrde o položenim ispitima državne mature ne mogu ih podignuti u navedenim rokovima. Trebaju se javiti sa svojim osobnim podatcima i podatcima o godini i roku polaganja ispita državne mature putem e-pošte na adresu: [email protected]