Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIOtvorene su prijave za radionicu za mlade ''Forum teatar i empatija - postoji...

Otvorene su prijave za radionicu za mlade ”Forum teatar i empatija – postoji li poveznica?”

Otvorene su prijave za radionicu za mlade ”Forum teatar i empatija – postoji li poveznica?” koja će se održati  u subotu 1.12.2018. od 16:30 do 19:30 u Gajevoj 2, u Zagrebu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a znanja koja će steći polaznici moći će koristiti u svakodnevnom životu: u obitelji, u školi, s prijateljima i u ostalim situacijama koje uključuju odnose s drugim ljudima. Mlade će se kroz igre uloga potaknuti na razvijanje empatije. Empatija je temelj svih ponašanja koje povezujemo sa suosjećanjem te kvalitetnim međuljudskim odnosima. S druge strane, manjak empatije temelj je većine destruktivnih i nasilnih ponašanja.

Na ovoj trosatnoj radionici će na zanimljiv i interaktivan način polaznici dobiti sve informacije o empatiji i nenasilnoj komunikaciji, te steći vještine za njihovu primjenu u konkretnim situacijama. Također možete iskoristiti ovu priliku da postavite pitanja edukatorima iz Centra za mirenje.

Prijave na linku: ”Forum teatar i empatija – postoji li poveznica?”

**Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do 29.12.2018. u 12:00 sati.

Facebook event 

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s trideset partnera, a Udruga srednjoškolaca Hrvatske je jedan od njih.

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI