Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaPROFESOR KOJI JE DOBIO BATINA I PRIJE SE TUKAO Javio se bivši...
Array

PROFESOR KOJI JE DOBIO BATINA I PRIJE SE TUKAO Javio se bivši maturant koji je imao okršaj s njim: ‘Kad me boksnuo, uzvratio sam mu i sastavio ga!’

Pijani koprivnički profesor, kojega je prošli tjedan na krvavoj maturalnoj zabavi nokautirao učenik Obrtničke škole, batine na fešti maturanata dobio je i prije nekoliko godina, piše Podravski.hr.

Isti portal ovih dana razgovarao je s maturantom koji se tad potukao s dotičnim profesorom. Također je bila maturalna večer Obrtničke škole, a proslava je bila u hotelu Bijela kuća u Koprivnici.

– S tim profesorom tjelesnoga odgoja posvađao sam se te noći i on me potom iz čista mira dvaput 'boksnuo' u glavu. Nije bio toliko pijan kao sad na videosnimci. Što sam mogao? Uzvratio sam mu jednim udarcem i 'sastavio ga'. Došli su hitna i policija, a zbog svega toga završili smo na Prekršajnom sudu u Koprivnici koji nas je i osudio – ispričao je bivši maturant za Podravski.hr.

– Ako mu škodi, bolje da ne pije – poručio je nekadašnji učenik Obrtničke škole koji je htio ostati anoniman.

A mladić koji je na prošlotjednoj maturalnoj zabavi udario i teško ozlijedio profesora kazneno je prijavljen državnom odvjetništvu. Kako je navela policija, "sumnja se da je 18-godišnji učenik (0,51 promila alkohola) tijekom maturalne zabave, oko 2.35 sati, teško ozlijedio 48-godišnjaka. Profesor je prethodno fizički napao učenika udarivši ga šakom u glavu, a ovaj mu je uzvratio".

Profesor je bio pod utjecajem alkohola od 3,2 promila. S obzirom da mu to nije prvi takav incident, Podravski.hr neslužbeno doznaje kako mu u Obrtničkoj školi pripremaju izvanredan otkaz ugovora o radu.

 
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI