Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaStudenti, prijavite se na kviz Štedopis caffe u Zagrebu i osvojite vrijedne...
Array

Studenti, prijavite se na kviz Štedopis caffe u Zagrebu i osvojite vrijedne nagrade!

Nastavlja se serija događanja Štedopis edukativnih kvizova o financijama za mlade, studenti u Zagrebu, prijavite se!

Sudjelovanje na Štedopis caffeu je besplatno, a sudionici mogu osvojiti i vrijedne nagradne! Pozivamo vas da se što prije prijavite na događanja u Zagrebu jer je broj mjesta ograničen!

Gdje: Urban caffe, J.F. Kennedy 6b, Zagreb

Kada: petak 2. prosinca 2016., 19:30-21:00
 

 

O kvizu

Štedopis caffe, kviz o financijama i novcu namijenjen je studentima. Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 3 igrača, a sadrži 5 kategorija pitanja: 1. Hrvatska kuna; 2. Tko je tko?; 3. Europska unija i euro; 4. Fun& Facts, 5. Pitanja o partneru kviza.

Kviz organiziraju Udruga Štedopis i portal studentski.hr, a partner kviza je Croatia osiguranje.

Ekipa
Sastoji se od 3 igrača/igračice koji su redovni/izvanredni studenti (status studenta dokazuju odgovarajućom javnom ispravom).

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Igra i bodovanje
Svaki tim dobit će 20 A4 papira na koja će velikim slovima ispisati točne odgovore (na svakoj strani papira odgovor na jedno pitanje). Pitanja se projiciraju na platnu te čitaju, a zatim timovi imaju 45 sekundi za pisanje odgovora. Po završetku 45 sekundi svaki tim pokazuje svoj odgovor, a zatim se projicira i točan odgovor te pribrajaju bodovi onima koji su odgovorili točno.

Kviz se sastoji od 40 pitanja, a ukupno je 50 bodova. Prva, treća i četvrta kategorija sadrže 10 pitanja koja se boduju po 1 bod. Druga kategorija sadrži 5 pitanja, a osvojiti se može maksimalno 10 bodova – 1 bod na prepoznavanje fotografije, 1 bod na napisano točno ime i prezime osobe. Peta kategorija sadrži 5 pitanja koja se boduju duplo pa je ukupno 10 bodova.

Nagrade

Prva tri najbolje rangirana tima osvojit će nagrade.   

1. nagrada  su tri (3) poklon bona mjesnog trgovačkog centra u nominalnoj vrijednosti od 200 kuna po jednome bonu. 

2. nagrada su tri (3) tiskana džepna financijska planera za vođenje osobnih financija i planiranje kućnog budžeta s preglednim tablicama My Earnings Log.

3. nagrada su tri (3) tiskana džepna financijska planera za vođenje osobnih financija i planiranje kućnog budžeta s preglednim tablicama My Earnings Log.

 

Što čekaš? Prijavi svoju ekipu što prije ovdje.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI