Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaZanimaju te politika, ekonomija, diplomacija? Prijavi se na Croatian Youth Movement!
Array

Zanimaju te politika, ekonomija, diplomacija? Prijavi se na Croatian Youth Movement!

Croatian Youth Movement (CYM) konferencija je koja će se održati u Osijeku od 8.1.2018. do 12.1.2018. Projekt će okupiti 18 srednjoškolaca (od 15 do 18 godina) iz cijele Hrvatske koji će uz naše mentore i predavače osvijestiti svoju ulogu u društvu i postati aktivni i angažirani mladi građani. 
Ovaj je projekt započeo 2016. godine kada su Maja Grujić i Abey Philip, nakon svog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama na programu Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship (BFTF), došli do ideje koju su nazvali ”The Fairy Project”. Danas tu ideju nazivamo Croatian Youth Movement. Zahvaljujući Američkom veleposlanstvu u Zagrebu predstavljamo vam prvu konferenciju za mlade koja će vam promijeniti pogled na svijet i dovesti vas u Osijek. 
Traže se srednjoškolci (od 15 do 18 godina) s interesom za politiku, ekonomiju, simulacije, debate, volontiranje i sudjelovanje u projektima. Potrebna je visoka razina znanja engleskog jezika (zbog pojedinih debata i predavanja na engleskom) kao i vještine suradnje, timskog rada i prihvaćanja izazova.
Jedini trošak koji nije pokriven je put do i iz Osijeka. Smještaj, obroci i svi materijali su u potpunosti financirani. 
Više informacija pročitajte ovdje.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI