Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaZapočeo 2. po redu Monok@ festival koji predvodi legenda slovenske glazbene scene
Array

Započeo 2. po redu Monok@ festival koji predvodi legenda slovenske glazbene scene

Festival koji je realiziran prošle godine, zahvaljujući velikom odazivu i pozitivnim reakcijama posjetitelja, broji svoju drugu godinu. Riječ je o festivalu monodrame Monok@ (Monoket) koji se održava u Krapinskim Toplicama od 9.-14  listopada. Festival traje 6 dana od kojih je svaki dan namijenjen jednoj monodrami. Ove godine organizatori su ljestvicu dobrano podigli odredivši da festival otvori legenda slovenske glazbene scene, vođa rock sastava Lačni Franz, Zoran Predin sa svojom monodramom "Cabaret Predin" , jedinstvenom kombinacijom glume, glazbe i anegdota.

Drugog dana očekuje nas predstava koja je izvedena više od 600 puta! Riječ je o predstavi "Govorite li hrvatski?" koju će na pozornicu iznijeti Joško Ševo. Nakon toga, slijedi monodrama "Političar" autora Ladislava Prežigala, u izvedbi trenutno najpopularnijeg domaćeg glumca Slavka Sobina.

Posljednja tri dana, priliku da se pokažu dobiti će djeca naših poznatih glumaca Renea Medvešeka i Ljubomira Kerekeša, te glumice Jadranke Elezović. Tako će Matko Elezović izvesti poznati tekst "Profesore dajte dva", Pavao Medvešek priprema zanimljivost pod nazivom "Izložak broj 49" u produkciji kazališta "Exit". Festival zatvara "domaći dečko", Jan Kerekeš, autorskom predstavom "Krtice" u režiji svog oca Ljubomira Kerekeša.

Cijene ulaznica za učenike i studente su 25 kuna, kod rezervacija do dan prije predstave 35 kuna, a ako odlučite povesti cijelo društvo, tu su i ulaznice za više od 10 osoba po 30 kuna. Rezervacije su moguće kontaktiranjem Gradske knjižnice u Krapinskim Toplicama. Sve predstave biti će izvedene u dvorani Doma kulture Krapinske Toplice.

Uz ovakav program i imena, užitak je i više nego zagarantiran! 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI