Četvrtak, 2 svibnja, 2024
NaslovnicaODRŽANO SAVJETOVANJE O MATURI
Array

ODRŽANO SAVJETOVANJE O MATURI

Danas je održano savjetovanje o provođenju ispita Državne mature za zagrebačke maturante. Savjetovanje se održalo u prostorijama Europskog doma Hrvatska te je na savjetovanju sudjelovalo 40-ak zagrebačkih maturanta.

Ovim se putem  zahvaljujemo svima na dolasku, Europskom domu na ustupljenom prostoru i Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja na dolasku njihovog ekspertnog tima u sastavu Nenad Marković, Marijana Smoljić i Zlatko Zadelj.

Maturanti su mnoštvom relevantnih pitanja zasipali ekspertni tim NCVVO-a i naše predstavnike Teu Babić i Pavla Škoku Gavranovića. Osim odgovora na svoja pitanja maturanti su imali priliku čuti detaljnu prezentaciju o državnoj maturi, kao i iskustva s prijašnjih matura.

 

Cilj  je savjetovanja bio informirati maturante i razbiti nepotrebnu napetost koja se javlja prije svakog ispita, a pogotovo prije ovako važnog ispita.

Ukoliko imate ikakvih nedoumica ili pitanja o maturi, slobodno se javite na info telefon: 01/ 4501 899 ili na info.centar@ncvvo.hr

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI