Besplatno rješavanje zadataka iz matematike i fizike

    Kako koristiti on-line servis Zadatak.hr?
    Postupak je vrlo jednostavan: na njihovu internetsku adresu možete poslati sve školske zadatke iz ovih dvaju predmeta s kojima muku mučite. Kada zadatak bude riješen i objavljen na njihovoj mrežnoj stranici, onaj tko je upit poslao automatski na svoj mail dobiva obavijest o tome.

    'Također, nudimo mogućnost komentara ispod svakog rješenja, kako bi bilo tko drugi mogao postaviti dodatna potpitanja ili upozoriti na eventualne greške. Na taj način želimo postići interakciju i komunikaciju s našim korisnicima', kaže Bruno.

    Na stranici se već sada nalazi nekoliko riješenih zadataka, a Bruno ističe kako stranica može pomoći osobito djeci u manjim sredinama koja nemaju mogućnosti dobiti i plaćati nerijetko preskupe instrukcije.

    Također, učenici koji ostanu kod kuće zbog bolesti sada on-line putem mogu pratiti i svladati gradivo koji su njihovi vršnjaci učili u školi. Bruno i Goran nadaju se da će i sponzori prepoznati njihov entuzijazam i kreativnost, jer planova za nadogradnju sustava ne nedostaje.