Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaDan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“ -10.12.2016. godine
Array

Dan otvorenih vrata „Dr. Franjo Tuđman“ -10.12.2016. godine

Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“  i ove akademske godine ponovno otvara svoja vrata i nastavlja s aktivnošću koja je naišla na velik interes ne samo srednjoškolaca i njihovih roditelja, nego i cjelokupne javnosti, uključujući i sredstva javnog priopćavanja.

Slikovni rezultat za hvu petar zrinski

IZVOR:www.braniteljski-portal.hr

 

Drugi Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu, 10. prosinca 2016. u vremenu od 10,00 do 13,30 sati.

Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinu upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak važnijih objekta u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane  da se  najkasnije do 9. prosinca 2016prijave za sudjelovanje putem obrasca.

Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata dođu do vojarne u Ilici 256b najkasnije do 9,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Broj mjesta je ograničen. No, aktivnost Dana otvorenih vrata održavat će se do svibnja jednom mjesečno, tako da će svi zainteresirani imati priliku posjetiti Dan otvorenih vrata HVU-a.

A do tada pogledajte kako je nama bilo 😀

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI