Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaObjavljena dobitnica trećega kruga nagradnog natječaja o osobnim financijama
Array

Objavljena dobitnica trećega kruga nagradnog natječaja o osobnim financijama

Prođi kroz online edukaciju i nemoj propustiti novu priliku da osvojiš iPhone!

Česititamo Đurđici, učenici drugoga razreda opće gimnazije u Vrbovcu!

Đurđica je pohvalila  e – learning jer “u relativno kratkom vremenu saznaš jako puno o štednji te kako se prema novcu treba odnositi. Nagradni natječaj pomaže mladim ljudima da na zanimljiv način nauče kako trebaju raspolagati svojim novcem. Od sada ću od svojih ukupnih prihoda svaki mjesec izdvajati 10-20% za štednju“.

Dobitnica drugoga kruga nagradnog natječaja  Sara Penić, studentica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji ovako je ocijenila sadržaj e-learninga.

“Svidjela mi se sažetost i jednostavnost teksta i jako mi je žao što nisam na početku studija imala prilike pročitati takav tekst.  Jer, nikad nisam bila svjesna da bih trebala stavljati 10-15% na štednju, a uopće nisam znala da već sada mogu početi ulagati u dobrovoljni mirovinski fond. Iako znam da su hrvatske mirovine niske,  nisam nikada razmišljala o svojoj mirovini, no sada hoću.

Redovito koristim dopušteno prekoračenju na studentskom tekućem računu i nisam obraćala previše pažnje na činjenicu da je to “najskuplji” oblik kredita, što sam u ovom e-learningu naučila! Također, bunile su me i vrste platnih kartica, konkretno pojmovi charge i revolving kartica. Nisam bila upoznata ni s pojmom  štednja po viđenju kao ni na koji iznos su osigurani štedni depoziti građana.”

Dobitnica prvoga kruga nagradnog natječaja o osobnim financijama „Pametno sa svojim novcem“  je Bojana Hižman iz Zagreba koja je osvojila iPhone 6s SpaceGray, a pozivamo sve da sudjeluju u sljedećim krugovima i povećaju svoju financijsku pismenost:

  • od 14. 10. 2016. do 22. 10. 2016. dodjeljuje se iPhone SE Gold;
  • od 23. 10. 2016. do 31. 10. 2016. dodjeljuje se iPhone 6s SpaceGray.
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI