Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaHAK-ov natječaj za filmaše
Array

HAK-ov natječaj za filmaše

Hrvatski autoklub raspisuje natječaj za kratki film na temu "Sigurnosni pojas u prometu" u sklopu projekta "10 zlatnih pravila u prometu" koji provodi u suradnji s Fédération Internationale de l’Automobile, i “KLIK – sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu”.

Cilj ovog natječaja je osvijestiti mlade o važnosti sigurnosnog pojasa u prometu i o sigurnosti koja uvijek mora biti na maksimumu, kao i potaknuti ih na audiovizualno stvaralaštvo. 

Filmovi mogu biti bilo kojeg roda, vrste i žanra, a trajanje je ograničeno na 2 minute. Svoje radove mogu prijaviti mladi do navršene 24 godine. Također, sudionik može biti pojedinac ili grupa, ali prijaviti može samo jedan rad.

Tri najbolja rada HAK će nagraditi novčanim iznosom od 15.000, 10.000, odnosno 7.000 kuna, s tim da se porez i prirez obračunava i plaća iz iznosa nagrade. Uz to, pobjednici će dobiti i prigodne promotivne poklone.

Prijavnice i radovi primaju se u digitalnom obliku do 15. travnja 2018. godine na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr. Rezultati natječaja biti će poznati u svibnju 2018. godine.

Detaljne upute, prijavnicu i pravila možete preuzeti na  internetskoj stranici HAK-a. Za dodatna pitanja možete se javiti na već spomenuti mail: 10zlatnihpravila@hak.hr. 

Nakon natječaja HAK stječe pravo korištenja filma u obrazovne i informativne svrhe, o čemu se autor obvezuje potpisivanjem posebnog ugovora.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI