Poziv na Malu školu medijacije

  U sklopu projekta "(Ne)budi mi (ne)prijatelj!" Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u suradnji sa Srednjom školom Ludbreg provodi Malu školu medijacije.

  U Maloj školi medijacije učit ćeš o medijaciji (posredovanje treće osobe u sporu, alternativno rješavanje sukoba u kojem se nastoji postići mirenje i rješenje da se svi osjećaju kao pobjednici), nenasilnoj komunikaciji, toleranciji i tehnikama aktivnog slušanja na radionicama koje će voditi volonteri i članovi Hrvatske udruge za mirenje. Škola se održava u Lovranu u razdoblju od 3. do 7. travnja 2018. godine i potpuno je besplatna što znaći da troškove putovanja, hrane i smještaja snosi organizator! Prijaviti se mogu svi učenici srednjih škola od 1. do 4. razreda na području Republike Hrvatske. 

  Kako se prijaviti?

  Za potpunu prijavu ispuni obrazac na linku:  https://goo.gl/NBZsie, mailom pošalji motivacijsko pismo na adresu npc.volonteri@gmail.com u kojem ćeš na jednoj strani napisati svoju biografiju, a na drugoj analizu jedne od ponuđenih tema:

  1. Medijacija je moja motivacija!

  2. Kako (ne)reagirati na nasilje?

  3. Jesu li konflikti uvijek loši?

  – font mora biti veličine 12

   

  Ovdje ćeš naći detaljne upute za motivacijsko pismoUpute za motivacijsko pismo- Mala škola medijacije

  Također, trebaš priložiti i pisanu suglasnost roditelja o sudjelovanju koju ćeš naći ovdje: 

  Suglasnost za sudjelovanje na Maloj školi medijacije

  Prijave se primaju najkasnije do 11. ožujka 2018. Budući da je broj sudionika ograničen na 20, provest će se selekcija na temelju geografske i dobne zastupljenosti, ali i na temelju motivacijskog pisma! Informaciju jeste li odabrani za sudjelovanje dobit ćete najkasnije do 14. ožujka 2018. godine. Odabrani kandidati dobit će na mail detaljne informacije o hotelu, programu i ostalim pojedinostima.