Održan turnir u sklopu projekta ‘Humanitarac’

    Četrnaest je srednjoškolskih ekipa  sudjelovalo, a svaka grupa (4 igrača i golman) trebala je platiti 100 kuna za prijavu. Ukupno je skupljeno 1400 kuna, a turnir je bio humanitarnog karaktera te su svi novci uručeni Centru za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu. Zahvaljujemo svim učenicima i profesorima,sudionicima ovog turnira što su se odazvali, jer bez njih ovaj turnir ne bi bio moguć.

    Kako su zaigrali mnogi igrači, među kojima i učenici i profesori, tko će uzeti pehar bilo je neizvjesno do samog kraja.Profesori Šibenske privatne gimnazije pokazali su u subotu veliku želju za pobjedom i samim tim su još više podignuli atmosferu u Tehničkoj školi. Igrali su, trčali, branili i padali te su pokazali da među starijima i mlađima ,,najvažnija sporedna  stvar na svijetu'' može uzrokovati jednaku zabavu, ali i predanost. Pobjedu su ipak odnijeli učenici Gimnazije Antuna Vrančića s imenom ekipe “No name” za koju su igrali Roko Sunara, Luka Svirčić, Toni Roca, Niko Đaković i Filip Lalić.

    Također, uz Vijeće učenika županije i Udrugu srednjoškolaca, moramo posebno zahvaliti učenicima Cviti Dulibić, Josipi Vrankulj, Brunu Dugopoljcu, Niki Ilić i Bruni Bušac što su pomogli u realizaciji ovog malonogometnog turnira u Šibeniku.

    Nadamo se da će se iduće godine još više srednjoškolaca odazvati i pokazati svoj, možda neotkriveni talent, no ujedno i prisustvovati jednom događaju humanitarnog karaktera.

    Članovi Vijeća učenika Šibensko­-kninske županije