Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaHŽ popust za mlade
Array

HŽ popust za mlade

Popust za mlade (12-26 godina)

Da biste ostvarili ovaj popust, morate imati iskaznicu K-33j. Ona vam donosi popust od 30% na iznos pune cijene karte ako putujete u odredište koje je udaljenije od 25km od polazišta. Iskaznicu K-33j možete izraditi na bilo kojem HŽ-ovom prodajnom mjestu (kolodvoru) uz predočenje osobne iskaznice i slike (30 x 35 mm). Cijena je iskaznice 30 kuna, a vrijedi godinu dana. Ovaj popust vrijedi za mlade od 12 do 26 godina.

Opseg popusta: 30% od redovite cijene prijevoza za neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u 1. ili 2. razredu vlakova svih vrsta na relacijama duljima od 25 km.

Popusti za školarce

Osnova popusta: iskaznice EYCA, hi.euro, ISIC-SCHOLAR i ISIC-STUDENT

Korisnici: učenici srednjih škola, redoviti studenti i mladi državljani RH te mladi iz inozemstva.

Opseg popusta: 25% od redovite cijene prijevoza za neograničen broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u 1. ili 2. razredu vlakova svih vrsta na relacijama duljima od 25 km.

Potrebna je također slika, osobna iskaznica i potvrda o pohađanju srednje škole/fakulteta (možete ju dobiti kod razrednika, u tajništvu ili referadi).

Putovanja mladih u međunarodnome prijevozu

Skupine mladih do 20 godina koje žele putovati vlakom između Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije ostvaruju popust od 70 % na jednosmjerna i povratna putovanja.

Da bi se pravo na popust moglo ostvariti, skupina mora imati najmanje šest osoba.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI