Četvrtak, 13 lipnja, 2024
NaslovnicaJoš nije kasno za najbolje zimske praznike!
Array

Još nije kasno za najbolje zimske praznike!

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, pokrenut je prošlog ljeta s ciljem nadopunjavanja obrazovanja učenika srednjoškolske dobi. Nakon uspješno provedene ljetne škole na kojoj je sudjelovalo pedesetak učenika, sljedećeg tjedna održat će se prva zimska škola Innovation Academy, 
Zimsko izdanje Innovation Academy projekta okupit će stotinjak srednjoškolaca iz cijele Hrvatske koji će u prostorijama sveučilišta RIT Hrvatska u Zagrebu, imati priliku steći nova znanja i vještine. Tijekom zimske škole, sudionici će imati priliku birati između četiri trodnevna programa ovisno o svom području interesa, a na kraju akademije osim novih iskustava i poznanstava, dobiti će i certifikate koji potvrđuje njihovo sudjelovanje na projektu.

U suradnji s profesorima sveučilišta RIT Hrvatska, Martinom Žagarom i Andrejem Šarićem, zimska škola započet će programom IT Genius. Kroz spomenuti program namijenjen srednjoškolcima koji pokazuju interes prema programiranju i informatici, sudionici će naučiti osnove programiranja, programske logike te naučiti kako samostalno razviti mobilnu aplikaciju.
Paralelno s IT Genius programom, u prva tri dana akademije održat će se i Future Skills program na engleskom jeziku. Future Skills program će polaznicima pružiti dodatno znanje po pitanju budućih vještina u poslovanju, inovacija, tehnologije i projektnog menadžmenta, a sudionici će imati priliku i rješavati stvarne studije slučajeva poduzeća Kraš kao jednog od glavnih partnera programa uz Coca-Cola HBC Hrvatska.
 
U drugom dijelu akademije održat će se programi Soft Skills i Social Media Influencer. Soft Skills program čiji su predavači stalna mentorica Innovation Academy projekta Renata Ćurković te magistar komunikologije Kristijan Sedak, ima za cilj naučiti polaznike više o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama, emocionalnoj inteligenciji te vodstvu.
Social Media Influencer program koji se provodi u suradnji s youtube platformom Joomboos, dodatno educira sudionike po pitanju funkcioniranja društvenih mreža, izrade video sadržaja te obrade fotografija. Mentori ovog programa su Joomboosov video marketing specialist Dominik Beber, youtuberi Nika Ilčić i Dario Vekić te social media menadžer Mihovil Sić.
Jedan od stalnih mentora Innovation Academy projekta, poduzetnik i nagrađivani mladi projekt menadžer Andrej Hanzir, o programu kaže: “Innovation Academy je zasigurno najbolji i najkvalitetniji program za učenike srednjih škola na ovim prostorima. Nadam se da će mladi, ali i njihovi roditelji, to prepoznati i iskoristiti priliku sudjelovati na istom!”
Zahvaljujući aktualnom last minute popustu, posljednjih nekoliko kotizacija koje su u prodaji do kraja tjedna moguće je kupiti za 450 kuna umjesto redovnih 890 kuna,
 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI