Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIKonferencija o vještinama budućnosti za učenike srednjih škola u Zagrebu!

Konferencija o vještinama budućnosti za učenike srednjih škola u Zagrebu!

U subotu, 13.10. u Zagrebu će se održati konferencija za učenike srednjih škola – Innovation Academy Conference. Ova konferencija nastavak je projekta Innovation Academy u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost. Glavni cilj konferencije je podizanje opće razine znanja o digitalnim vještinama, poduzetništvu i vještinama budućnosti kod učenika srednjih škola.

Mladi će na konferenciji imati priliku kroz predavanja, panele i radionice, raditi na razvoju vlastite poduzetničke ideje ili saznati više i odabrati neko od zanimanja budućnosti.

Svoja znanja i životne priče sa srednjoškolcima u subotu će podijeliti zanimljivi predavači poput Lade Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe, Nike Ilčić – poznate Youtuberice, Petra Divjanovića iz Dekre, Vanje Šebeka iz Algebre i drugih. Ovi predavači će na interaktivan način prenijeti svoje iskustvo i viđenje budućih trendova te osvijestiti mlade o najpotrebnijim vještinama za uspješan odabir karijere.

Glavni fokus konferencije je na vještinama koje će srednjoškolci trebati prilikom zaposlenja u budućnosti, a također cilj je potaknuti srednjoškolce i na stvaranje vlastitih poduzeća.

Na samoj konferenciji učenici će imati priliku povezati se s kolegama iz drugih srednjih škola, te razmijeniti znanja i razmišljanja o budućim vještinama.

Cijena ulaznice za konferenciju je 100 HRK, a ulaznice su dostupne do popunjenja kapaciteta dvorane na: https://innovationacademy.huki.hr/konferencija/

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI