Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNatječaj za učenike srednjih škola: "Ja sam pisac" 2018.
Array

Natječaj za učenike srednjih škola: “Ja sam pisac” 2018.

Natječaj "Ja sam pisac" organizira se četvrtu godinu zaredom, a u svrhu promicanja ljubavi prema knjizi, čitanju i književnom stvaralaštvu među mladim naraštajima. Pravo sudjelovanja imaju svi učenici srednjih škola u Hrvatskoj koje se prijave i uključe u natječaj.

Pravila nagradnog natječaja 
Sudionici trebaju napisati kratku priču na hrvatskom jeziku unutar jedne od četiri ponuđene tematske kategorije:

  • ljubavna priča
  • krimi-triler priča
  • povijesna priča
  • fantasy ili SF priča

i do 25. ožujka 2018. poslati kratku priču na e-adresu: redakcija@znanje.hr. Povjerenstvo u sastavu: urednici nakladničke kuće Znanje, predstavnici Modernih vremena, I. gimnazije i ostali članovi među pristiglim kratkim pričama odabrat će pobjedničke priče koje se svojim elementima i kreativnošću diferenciraju među ostalima.

Proglašenje pobjednika i preuzimanje nagrada održat će se u Noći knjige, 23. travnja 2018. u 15 sati na svečanoj dodjeli nagrada u KUC-u Travno, Božidara Magovca 17 (plato Mamutice) u Zagrebu.

Pobjednici Natječaja bit će nagrađeni poklon-paketima knjiga iz naklade Znanja, prigodnom zahvalnicom i objavom pobjedničkih priča na Facebook i internetskoj stranici Znanja te na portalu za knjigu i kulturu Moderna vremena. Uz objavljene pobjedničke priče na portalu će autore nagrađenih priča kratkim intervjuima predstaviti učenici I. gimnazije.

Za sve sudionike nagradnog natječaja osigurane su utješne nagrade iz popularne biblioteke "Knjiga dostupna svima". U znak zahvale za sudjelovanje u Natječaju školskim knjižnicama čiji su učenici sudjelovali u natječaju bit će darovani poklon paketi knjiga.

Više informacija pronađite ovdje

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI