Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaNCVVO objavio obavijest o podizanju potvrde o položenim ispitima državne mature
Array

NCVVO objavio obavijest o podizanju potvrde o položenim ispitima državne mature

Učenici koji su ove školske godine završili četvrti razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj svjedodžbe o državnoj maturi i/ili potvrde o položenim ispitima državne maturepreuzimaju u svojim školama prema rasporedu koji je škola odredila.
Napominjemo da učenici koji za prijavljeni ispit državne mature imaju vidljiv evidentiran neopravdani izostanak, obvezni su podmiriti troškove.

Podjela svjedodžbi i potvrda za pristupnike (ne za redovne učenike) obavljat će se  21. i 22. srpnja od 9.00 do 20.00 sati u prostorijama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja u Zagrebu, Damira Tomljanovića Gavrana 11 (Centar Bundek).
Sve nepodignute svjedodžbe pristupnici će moći preuzeti i nakon toga roka te svakoga radnoga dana od 9,00 do 12,00 te od 15,00 do 17,00 sati.
Pristupnici koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti dokument i za koje će to napraviti druga osoba: potrebno je sa sobom uzeti svoju osobnu iskaznicu i podatke osobe (ime i prezime, datum rođenja, OIB) čiji dokument preuzimaju.
Pristupnici koji žive izvan Zagreba i nisu u mogućnosti osobno preuzeti dokument, mogu poslati zamolbu za dostavom putem pošte (plaćanje pouzećem) putem e-maila na adresu: info.centar@ncvvo.hr
U zamolbi moraju navesti svoje osobne podatke te adresu na koju se dokumenti šalju. Zamolbe s nepotpunim podatcima neće se razmatrati.

– Obrazac zamolbe

Za pristupnike koji žive izvan RH potvrde o položenim ispitima državne mature nismo u mogućnosti poslati poštom.

Pristupnici koji prethodnih godina nisu preuzeli svoje svjedodžbe i/ili potvrde o položenim ispitima državne mature ne mogu ih podignuti u navedenim rokovima. Trebaju se javiti sa svojim osobnim podatcima i podatcima o godini i roku polaganja ispita državne mature putem maila na adresu: dokumenti.dm@ncvvo.hr

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI