Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaOve subote održava se besplatni Innovation Academy meetup
Array

Ove subote održava se besplatni Innovation Academy meetup

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, kroz zimsku i ljetnu školu te konferenciju okuplja talentirane i ambiciozne pojedince srednjoškolske dobi s ciljem upotpunjavanja njihovog obrazovanja po pitanju znanja i vještina koja će im biti potrebna u budućnosti.

U razdoblju od 8. do 13. siječnja 2018. godine održat će se zimska škola Innovation Academy koja će kroz pet trodnevnih programa okupiti stotinjak srednjoškolaca. Programi zimske škole za srednjoškolce obuhvatit će područja budućih vještina u poslovanju, poduzetništva, programiranja, društvenih mreža te prezentacijskih i komunikacijskih vještina. Osim zanimljivih predavanja i radionica, program polaznicima nudi upoznavanje motiviranih i talentiranih vršnjaka, mentorstvo od strane stručnjaka u svom području rada i djelovanja, posjete uspješnim poduzećima te stjecanje znanja i vještina koje će im biti prijeko potrebne u budućnosti.

Više informacija o zimskoj školi zainteresirani učenici mogu dobiti na Innovation Academy meetupu koji će se održati 9. prosinca 2017. godine u prostorijama coworking prostora HUB 385. U sklopu meetupa održat će se kratki panel na temu “Kad sam bio mlad” koji će okupiti poznate hrvatske poduzetnike i menadžere koji će sa sudionicima podijeliti svoje iskustvo i savjete po pitanju odrastanja i ulaska u poslovni svijet. Također, svi sudionici meetupa ostvaruju 25% popusta na redovnu cijenu kotizacija za zimsku školu Innovation Academy.

Ulaz na meetup je besplatan, a svi zainteresirani učenici mogu rezervirati svoje mjesto na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/h65XWVuS4I4ExZTh1

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI