Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaTraži se šesta generacija polaznika Škole poduzetnosti!
Array

Traži se šesta generacija polaznika Škole poduzetnosti!

Želiš naučiti kako napisati projekt? Kako izgleda proces intervjua za posao? Želiš poboljšati svoj javni nastup? Zanima te kako pretvoriti svoju ideju u djelo? Trenutno si nezaposlen/a ili studiraš? Dolaziš iz Grada Zagreba? Onda je ova edukacija za tebe! Budi dio šeste generacije Škole poduzetnosti!

Škola poduzetnosti četverodnevni je program kojim se žele osnažiti i educirati nezaposleni mladi u području poduzetnosti, ali i omogućiti im stjecanje dodatnih vještina koje će moći aktivno upotrebljavati u svom kako profesionalnom, tako i privatnom životu te naučena znanja i vještine prenositi i svojim vršnjacima.

Tijekom programa 10 mladih osoba (od 18 do 30 godina) s područja Grada Zagreba proći će interaktivan trening kroz koji će steći nova znanja i vještine vezane uz tržište rada, samozapošljavanja, razvijanja vlastitih ideja te aktivizma. Nakon završetka treninga polaznici će imati mogućnost razvoja vlastitog projekta uz potporu stručnjaka iz Foruma. Edukacijski program održat će se od 18. do 21. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Sudionicima su osigurani troškovi ručkova, pauza za kavu, trenera te prostora. 

Prijave su otvorene do 13. prosinca 2017. godine. Više informacija o samom treningu, načinu prijave te selekcijskom postupku potražite na stranicama škole.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI