Četvrtak, 13 lipnja, 2024
NaslovnicaPrijavi se na kviz o novcu i financijama za srednjoškolce u Splitu...
Array

Prijavi se na kviz o novcu i financijama za srednjoškolce u Splitu i osvoji putovanje u Gardaland

 

Gledaš kvizove na TV-u ležeći na kauču i znaš svaki odgovor? Želiš pokazati svoje znanje svijetu, a nemaš vremena izostajati iz škole zbog toga? Oduvijek su za tebe govorili da si “hodajuća enciklopedija”? Mi ti nudimo mogućnost da ostvariš svoje snove!

O kvizu

U Split dolazi Štedopis Caffe, kviz o financijama i novcu namijenjen srednjoškolcima. Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 3 igrača, a sadrži 5 kategorija pitanja: 1. Hrvatska kuna, 2. Tko je tko?, 3. Europska unija&Euro, 4. Fun Facts, 5. Croatia osiguranje – pitanja partnera kviza.

Kviz organiziraju Udruga Štedopis, Udruga srednjoškolaca Hrvatske i Klub mladih Split, a partner kviza je Croatia osiguranje.

Ekipa

Sastoji se od 3 igrača/igračice koji moraju biti učenici iste srednje škole i to po jedan/na član/ica iz 2., 3. i 4. razreda.

Igra i bodovanje

Svaki tim dobit će 20 A4 papira na koja će velikim slovima ispisati točne odgovore (na svakoj strani papira odgovor na jedno pitanje). Pitanja se projiciraju na platnu te čitaju, a zatim timovi imaju 45 sekundi za pisanje odgovora. Po završetku 45 sekundi svaki tim pokazuje svoj odgovor, a zatim se projicira i točan odgovor te pribrajaju bodovi onima koji su odgovorili točno.

Kviz se sastoji od 40 pitanja, a ukupno je 50 bodova. Prva, treća i četvrta kategorija sadrže 10 pitanja koja se boduju po 1 bod. Druga kategorija sadrži 5 pitanja, a osvojiti se može maksimalno 10 bodova – 1 bod na prepoznavanje fotografije, 1 bod na napisano točno ime i prezime osobe. Peta kategorija sadrži 5 pitanja koja se boduju duplo pa je ukupno 10 bodova.

Detaljna pravila možeš pročitati ovdje.

Nagrade

Prvo mjesto nagrađuje se jednodnevnim putovanjem u Gardaland za ekipu + polica putnog osiguranja partnera Croatia osiguranja. Drugo i treće mjesto dobit će poklon bon trgovačkog centra.

Što čekaš? Prijavi svoju ekipu što prije ovdje. Možda baš vas čeka nezaboravno putovanje u Gardaland!

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI