Nedjelja, 25 veljače, 2024
NaslovnicaS.A.R.S. u Zagrebu
Array

S.A.R.S. u Zagrebu

 
 

S.A.R.S. iliti Sveže Amputirana Ruka Satrianija velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova planira proslaviti svoj 10.rođendan.  U čast toga, donosimo kratki opis samog benda, a odgovaramo i na često postavljena pitanja i nedoumice.

1. Značenje samog naziva S.A.R.S. i kako je došlo do njegovog osnutka.
Kriva, u vrijeme osnutka benda, sa sobom je stalno nosio sjekiricu zbog čestih posjeta prirodi, pa je tako u jednoj situaciji postavljeno vječno obilježeno pitanje : „Ako bismo amputirali ruku Joa Satrianija i prišili je našem gitaristu Lukoviću, da li bi on s tom rukom bolje svirao gitaru ili ne?“I tako nastade čuveni naziv Sveže Amputirana Ruka Satrianija.

2. Visine dosegnuli upravo preko You-Tube servisa
Kao i većina glazbenika danas, i S.A.R.S. se probio na scenu objavom pjesme na gore spomenutoj internetskoj društvenoj platformi. „Buđav lebac“ je ubrzo postao hit među mladim ljudima.

3.Posljednji Album
Simbolički naziv doslovno posljednjeg albuma S.A.R.S. bend najavljuje doviđenja studijskom albumu na  CD-u kao nositelju zvuka.

Neizbježno dobar provod i još bolja atmosfera najavljeni su,a mi vjerujemo da će tako i biti.
Do 20.listopada redovne ulaznice iznose 90 kn. Fan pit će vas koštati 120 kn , a na sam dan koncerta 110 kn. Redovne ulaznice za oba dana su samo 120 kn , fan pit nešto skuplji za 170 kn.
Sama kupnja ulaznica je u sustavu Eventima , glazbena knjižara u Zagrebu Rockmark , Dirty Old Shopu  ili u Dallas Music Shopu.

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI