Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaTop 5 blagdanskih darova
Array

Top 5 blagdanskih darova

Vrijeme je blagdana i Božić samo što nije, a vas opet muči što ćete pokloniti svojim najbližima? Postoji toliko mogućnosti koje možete pokloniti, ali ponekad je jako teško odabrati onu najbolju. Uz to je još svakim danom vremena sve manje, a obveza koje morate obaviti sve više, zbog čega nemate vremena za višesatno obilaženje trgovina. Odlučili smo vam pomoći u potrazi te izdvojiti pet najboljih blagdanskih poklona koje možete pokloniti svakome: mami, tati, sestri, bratu, prijateljici, dečku…

1. KOMPLET KAPE, ŠALA I RUKAVICA
Ovo je idealan božićni poklon! Zima u blagdansko vrijeme tek počinje, a onome komu poklonite ovaj komplet, ona će biti topla i ugodna. Kod odabira je samo bitno da ne promašite uzorak ili boju.

2. ULAZNICE
Znate da će sljedeće godine netko vama blizak dobiti priliku poslušati koncert najdražeg benda ili pogledati predstavu koju već dugo želi? Potrudite se da vi budete ti koji ćete im to osigurati, a uz to se zajedno s njima dobro zabaviti. Vjerujete, bit će vam i više nego zahvalni na poklonu kojeg će zasigurno pamtiti cijeli život.

3. ODJEĆA
Iako je ovo vrlo uobičajen poklon, odjeća je nešto što svatko voli dobiti na dar, a posebno cure. No, ne mogu ni dečki reći kako im nije drago pod borom naći novu košulju ili neki drugi odjevni predmet. Ovaj će poklon posebno obradovati one kojima poklonite nešto što si već jako dugo žele. U svakom slučaju, odjeća je nešto s čime ne možete promašiti!

4. OSLIKANA ŠALICA
Ako poznajete nekoga tko pije puno kave ili čaja, šalica je sladak i koristan poklon za tu osobu. Kako biste ju što više poosobili i učinili savršenom za osobu kojoj poklanjate, otisnite ili nacrtajte poruku, sliku, crtež. Netko će vas se svakodnevno sjetiti uz svoju jutarnju kavu.

5. DRUŠTVENA IGRA
Svi se mi volimo dobro zabavljati, a uz društvenu igru zabava je zagarantirana za cijelu obitelj, odnosno cijeli krug prijatelja. Istina, ovo je više poklon koji bi razveselio mlađe, no na kvalitetnu i zabavnu igru, kojih danas ima mnogo, ni oni malo stariji ne bi ostali ravnodušni.

Nadamo se kako smo vam bar malo olakšali blagdanske muke, no ako ni to nije ono što želite, ideja je bezbroj. Želite li pokloniti nešto što ste sami napravili od srca, uvijek možete na internetu pronaći ideje s vrlo detaljnim opisom postupka. Tako na primjer, možete napraviti podmetače za čaše, sapun, album za zajedničkim slikama, pa čak i isplesti šal, iako bi vam za to vjerojatno trebalo nešto više vremena. Ono što je najbitnije jest da kad poklanjate, poklanjate od srca.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI