Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaUčlani se u USRED
Array

Učlani se u USRED

Dragi srednjoškolci i srednjoškolke,

u ovom Vam članku želimo predstaviti Udrugu srednjoškolca Hrvatske, jedinu nacionalnu, nevladinu, neprofitnu i apolitičku udrugu takve vrste u Republici Hrvatskoj.

Udruga zastupa hrvatske srednjoškolke i srednjoškolce na nacionalnoj i europskoj razini. Aktivna smo članica i suosnivačica EUPAS-a, krovne organizacije udruga srednjoškolaca u Europskoj uniji. Za svakog ćemo pronaći nešto, stoga je najbolje objasniti što sve tražimo od Vas, a što Vam dajemo zauzvrat, a članstvo je besplatno i na volonterskoj bazi.

Udruga djeluje u više timova i to su:

  • Redakcija – koja obogaćuje naš portal novinskim člancima.  Sada broji pedesetak aktivnih članova koji revno pišu za naš portal, a nije rijetkost da drugi portali preuzmu upravo djela naših novinara. Zamislite samo kako je pisati nešto što pročita nekoliko tisuća ljudi!
  • Tim za projekte – koji se bavi osmišljavanjem i provođenjem projekata. Sve valja isplanirati do najsitnijih detalja.
  • Tim tehničke podrške  – koji se bavi informatičkim dijelom održavanja našeg portala i elektronske pošte.
  • Tim za prava i obveze srednjoškolaca – koji odgovara na sve Vaše upite vezane uz zakonsku regulativu, od pedagoških mjera pa sve do državne mature.
  • Tim za marketing & PR – koji se bavi promoviranjem Udruge. Svaki se glas treba daleko čuti, a TMPR je tu da pomogne.

Od članova tražimo da budu spremni surađivati i spremni na timski rad, a poslije rada naravno dolazi i dobra zabava. Često pružamo mogućnost sudjelovanja na raznim projektima, edukacijama, radionicama i sl., također i surađujemo s brojnim organizacijama, tako da su nova poznanstva zagarantirana.

 

Što mi dajemo Vama? Prije svega, kao što je već rečeno, tu su nova poznanstva s ljudima iz cijeloga svijeta, neformalno obrazovanje te razvijanje komunikacijskih vještina koje kasnije jako dobro dođu. Također, tu su i volonterski sati koje upisujemo u Vašu volontersku knjižicu! Često se pojavljujemo u medijima i na važnim događajima, a ne treba zaboraviti da su nekadašnji članovi Udruge uspješni ljudi, najbolji studenti i dobitnici nagrada!

 

Ukoliko se dvoumite, slobodno možete probati učlaniti se, a mi ćemo dati sve od sebe da Vam predstavimo Udrugu onakvom kakva ona doista jest. Možete nam se obratiti na mail: ured@usred.hr sa svim pitanjima.

PRIJAVNICA

 

Radujemo se našoj budućoj suradnji!

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI