Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVodič kroz Pokemon GO
Array

Vodič kroz Pokemon GO

„Pokemon GO“, nova aplikacija za naše pametne telefone koja nam dozvoljava tražiti i skupljati Pokemone u stvarnom svijetu, još uvijek nije dostupna u našoj državi. Ipak, čak nas niti to ne spriječava da ju instaliramo i igramo.

Uputa br.1
Instaliranje same aplikacije

Kao što je već napisano, aplikacija nije dozvoljena u našoj zemlji. Odlična stvar je što u današnje vrijeme vrlo lagano možete napraviti novi profil preko Google-a i podesiti za svoju zemlju podrijetla Sjedinjene Američke Države, gdje je aplikacija uvedena. Nema veze što se i dalje vidi vaša internetska adresa, a i lokacija. Nije kao da se aplikacija služi lociranjem osobe za pronalaženje Pokemona.

 

Uputa br.2
Pronalaženje Pokemona (a i mrtvih tijela)

Prije nekoliko dana djevojka u SAD-u pronašla je plutajuće tijelo u rijeci. No, prije nego što je nazvala policiju, pokupila je svog mukotrpno traženog Pokemona. Izgleda da je cura zaista bila odlučna da skupi što više Pokemona. Daje nam pravi primjer kako bismo trebali skupljati te stvorove. Zar je uopće bitno to što nas većina lokacija vodi u klubove, zapuštene crkve ili mrak gdje bismo poprilično jednostavno mogli biti silovani, prodani u bijelo roblje (ili crno), a ako nam pluća nisu crna kao da su od čađi napravljena, a jetra već na izmaku snaga, mogli bismo završiti i kao dobri komadi mesa na crvenom tržištu.

Uputa br.3
Predanost samom igranju

Uskoro će ulicama hodati toliko ljudi zabijenih glava u mobitele, s očima raskolačenim veličine pravih tanjurića za šalice. Sve više i više prijatelja će se natjecati u skupljanju Pokemona i možda će zamijeniti trosatnu kavu na špici šetanjom po gradu u potrazi za malim stvorovima. Što je dobra stvar,  naravno, jer mi ljudi, koji guzicu nismo mrdnuli s kauča od '91, ćemo napokon učiniti nešto za naše zdravlje. Pa čak i po cijeni razočaranog pogleda drage bakice kad joj se kaže da ćemo preskočiti ručak jer smo upravo locirali novog stvora.


 

Uputa br.4
Disciplina i trening

Nije tajna da za naše drage Pokemone moramo prijeći Saharu i Mezopotamiju. #Plus35UZraku nikako ne pomaže tomu. Zbog toga je vrlo važno imati dobru tjelesnu kondiciju, a trčanje svako jutro nam pomaže u održavanju te stamine (preporučljivo uz upaljenu aplikaciju Pokemona GO jer nikad ne znaš gdje se mali goblini mogu kriti). Uopće nije bitno što šetnja na tih +543 vrlo često može završiti dehidracijom i nerijetkom nesvjesticom. Jedino važno je da smo mi uhvatili tog Mew-a.

Uz ove četiri upute vrlo jednostavno možete postati pro u ovoj aplikaciji. Dapače u kratkom vremenu ćete ih pokupiti više nego ijedan vaš prijatelj. Samo se strogo pridržavajte ovih uputa, živite po njima i nećete imati nikakvih problema. Mislim zaista tko je još vidio da hakeri postoje? Naši podatci su ipak odlično skriveni.

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI