Četvrtak, 13 lipnja, 2024
Naslovnica5 stvari koje moraš učiniti do kraja ljeta
Array

5 stvari koje moraš učiniti do kraja ljeta

     Koliko ste puta  rekli da će ovo biti opasno ljeto, a onda bi zapravo većinu tog, po meni,  najdivnijeg godišnjeg doba proveli zavaljeni u kauču pred telkom ili rašireni na krevetu u dubokim snovima? Mi vam čuvamo leđa da se to ne dogodi i ove godine. Kratka lista koja donosi dane ispunjene smijehom, vrištanjem i čistom radošću .

1.  Posjeti glazbeni festival
Festivali su odličan izvor zabave. Ekipa okupljena na jednom mjestu, pleše, pjeva i kreće se u istom ritmu. Svima srce tuče istim tempom. Besplatna zabava do zore. Bonus dolazi i zato što se na takvim mjestima okupljaju ljudi kao ti, pa su velike mogućnosti i da upoznaš novu osobu koja će te očarati, pa samo i na tu jednu večer.
 

 
 

2. Učini nešto neočekivano i skroz izvan svojih granica ugode
Već dugo želiš na noćno kupanje bez odjeće? Upravo stojiš u tramvaju, a ispred tebe sjedi neka slatkica, no ti joj se ne usudiš prići? Ljeto je odlično vrijeme za opuštenost i slobodu duha, pa onda iskoristi to i izvedi nešto na što ćeš u starim danima gledati s osmijehom na licu i mreškanjem oko srca.

 

 
 
 

3.Izazovi svoje prijatelje na prijateljsku igru
Nogomet, odbojka na pijesku ili utrkivanje plivanjem. Izbor je ogroman. Ako nisi atletski nastrojen i preferiraš svoju stražnjicu imati u udobnosti fotelje, uvijek su tu igre s kartama. A ako je uz njih i dobra piva, odaziv je zajamčen.

 

4.Učini nešto zabranjeno
Dok si mlad često imaš osjećaj da si nezaustavljiv, da ti život nema kraja i da zvijezde  možeš dodirnuti rukom ako samo dovoljno skočiš. Iskoristi taj osjećaj i zabavi se. Noćni je piknik na krovu zgrade  uvijek zabavan, pogotovo ako si u društvu super zgodnog dečka koji je i pametan pa ti pokazuje zviježđe. Iako zapravo u životu nije vidio Herkula, Strijelca ili Škorpiona jer je nebo puno smoga, i on nema pojma o čemu priča, znaj da te samo želi impresionirati.

 

 

5.Pokreni se
Pokušaj se baviti trčanjem.Uputi se biciklom na drugi kraj grada. Ili iskušaj onaj tečaj zumbe koji ti je mama poklonila za rođendan. Ljeto je odlično vrijeme da izdvojiš malo vremena i učiniš nešto za sebe. Novi hobi ili samo kratkotrajna razonoda. Kakogod, dobar provod je zagarantiran.

 
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI