Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” u Zagrebu

Udruga srednjoškolaca nastavlja svoje tradicionalne posjete Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman. 

Hrvatsko vojno učilište Franjo Tuđman

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”održat će se u subotu, 10. prosinca 2022.,u vremenu od 10,00 do 13,00 sati u vojarni u Ilici 256b, Zagreb. Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim provjerama MORH-a za upis, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr. Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarnite razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Na svakoj radnoj stanici bit će prilike za razgovor s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 9. prosinca 2022. do 10,00 sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Anketa za dan otvorenih vrata HVU 10.12.2022

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz (ulica Črnomerec). Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne u Ilici najkasnije do 09,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 01 3786 666.

Dorian Zovko
Dorian Zovko
Hmm... Tko sam ja? Vjerojatno najveći fan Madonne kojeg ćete upoznati. Uz to čitam, idem na koncerte, gledam filmove i sve to iz topline/hladnoće Šibenika :).
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI