Ponedjeljak, 15 travnja, 2024
NaslovnicaGeneralna skupština
Array

Generalna skupština

Već svima poznato, sunčanje i odmaranje stran je pojam našoj Udruzi. Radilo se cijelo ljeto bez prestanka, čak i kad nismo bili nužno u „stožeru“, već usputno pišući ideje i bilježeći nove prilike svugdje korakom. Generalna se skupština  stoga organizira kao prijelazno razdoblje ljeta i početka nove školske godine od 10. do 12. rujna 2014. u Zagrebu, našem milom glavnom gradu.

Otvorenje skupštine je  10. rujna u 18:00h, a prijave u Studentski dom su do 16 sati i 30 minuta. Svečana sjednica Skupštine USRED-a ce se održati 11. rujna u Hrvatskom saboru.  Kako bi sve bilo u stilu Udruge smještaj je organiziran u Studentskom domu Stjepan Radić. Studentski pogled sudionicima pružit će i hrana pripremljena u Studentskom centru u Zagrebu.

Eh, sad ono što muči većinu Hrvata u zadnje vrijeme- financije. No, dobra vijest ljudi! Troškovi su pokriveni svima osim školama članicama! (Potrebno uzeti R1 račun i donijeti ga na skupštinu). Također (već poznato zakonski određeno svima starijima od 16. godina) obavezno je nošenje osobne iskaznice (može i putovnica). Dress code je business, tj. formalan, te naravno i obavezan. Primjer takvog odijevanja možete naći kod naših „omiljenih“ političara redom zastupljenih u Saboru marljivo radeći.

Uskoro kreće kampanja pod nazivom „Glasaj sad 16+“, te stoga pozivamo da nam se pridružite (i informirate o kampanji ako niste dosad, više o tome na članku u Austriji s 16 na izbore i u našim anketama.). Više o samim novim idejama, kampanji i projektima saznajte uskoro, nakon skupštine. A sad ukratko ponovno da bude jasnije:

Tko: Ekipa USRED-a

Što: Generalna skupština

Kad: 10.-12. rujna 2014.

Gdje: Zagreb, smještaj u studentskom domu i hrana iz studentskog centra

Dress code: Formalan

Potrebno: R1 račun i osobna iskaznica

OIB udruge: 68149380974 (potrebno navesti pri uzimanju R1 računa)

Ime udruge: Udruga srednjoškolaca (potrebno navesti pri uzimanju R1 računa)

Adresa udruge: Blage Zadre 2/2, 32000 Vukovar (potrebno navesti pri uzimanju R1 računa)

 

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI