Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaBESPLATNI KAMP: Međunarodni tjedan mladih
Array

BESPLATNI KAMP: Međunarodni tjedan mladih

Tjedan dana kampa uključuje kreativne radionice, sportske aktivnosti, projekte za pozitivan utjecaj na zajednicu, te najvažnije, brdo dobre zabave. Možete očekivati zanimljiva predavanja o raznim temama, diskusije i debate. Otvorene su vam i mogućnosti za umrežavanje s mladim, ambicioznim ljudima na lokalnoj, ali i nacionalnoj razini. Nisu isključene niti aktivnosti na stranim jezicima koje traže timski rad te upoznavanje s kolegama.

Udruga Impress se pobrinula za put do sportsko-rekreativnog centra Kukavica. Njeni volonteri rade po cijeloj Hrvatskoj, a sudionike kampa će dočekati u obližnjem gradu ili na velikom prometnom čvorištu (Zagreb, Bjelovar, Daruvar, Banova Jaruga).

Kamp je besplatan za sve sudionike, a cilj mu je  povećanje kohezije i međusobnog razumijevanja mladih svih nacija u Europi. Uz navedeno, zadani ciljevi su i aktivizam mladih osoba u društvu, povezivanje mladih i nevladinih organizacija, promicanje volonterizma, osnaživanje mladih voditelja za pokretanje projekata, poboljšanje konverzacije na stranom jeziku, poticanje na pozitivne promjene u društvu, veće samopouzdanje i odgovornost , te vrlo važno – društveni i osobni razvoj. 

Ako ste kreativni, mladi i volite se družiti, a imate slobodnog vremena od 6. do 13 kolovoza prijavite se na njihovoj stranici (Link).  

 

 

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI