Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaZANIMLJIVOSTITop 10 na Netflixu - prosinac 2021.

Top 10 na Netflixu – prosinac 2021.

Bliži nam se Božić, a time i praznici. Stiže vrijeme kada slobodnih trenutaka imamo i više nego dovoljno. Možemo se složiti da u tom periodu  nastojimo sebi ugađati što je više moguće. Zasigurno većina nas voli odmoriti uz neku dobru seriju ili, još bolje, uz neki film. No, tu dolazimo do problema. Danas nailazimo na jako velik izbor serija i filmova. Kako pronaći ono što će ispuniti sva naša očekivanja? Baš zato, u nastavku članka donosimo vam 10 trenutno najpopularnijih serija/filmova na platformi Netflix u Hrvatskoj. Uz sami naslov, očekujemo i kratki opis svakoga od njih  kako bi vam pomogao pri izboru.

  1. Red notice
Foto: tmdb.org

Film koji se nalazi na prvom mjestu je upravo film Red notice. Vjerujem da je tome uveliko pridonijela i glumačka ekipa, koja je u svakom slučaju vrijedna hvale. Ryan Reynolds, Gal Gadot i Dwayne Johnson je trojka koja je odradila odličan posao i svima nama na dar dala jednu kvalitetnu akcijsku komediju. Radnja prati agenta koji pokušava otkriti kradljivca skupocjenih umjetnina.

  1. Hellbound

Hellbound je serija koja zauzima drugo mjesto na listi. Riječ je o južnokorejskoj drami koja se sastoji od jedne sezone. Radnja se odvija u Seulu. Skupina čudovišta od dima napada građane. Pojavljuje se crkva Nova istina koja čudovištima prenosi poruke. Serija je u kratkom vremenu zauzela broj jedan te je svakako vrijedna gledanja.

  1. Cowboy Bebop

Za ljubitelje akcije i znanstvene fantastike ovo je pravi izbor. Serija se temelji na istoimenoj japanskoj seriji iz 1998. godine. U centru radnje je grupa lovaca na glave koja lovi opasne kriminalce galaksije i tako pokušava spasiti svijet.

Foto: media-amazon.com
  1. Arcane

Na četvrtom mjestu je animirana serija Arcane. Radnja se dovija u utopijskoj regiji i prati dvoje legendarnih prvaka Lige i njihove moći koje će ih možda razdvojiti. Ukoliko ste ljubitelji animiranih serija ovo je odlična opcija za vas.

Foto: phantom-marca.unidadeditorial.es
  1. Selling sunset

Selling sunset je reality televizijska serija. Radnja prati jednu tvrtku u Los Angelesu, i prati osobni ali i poslovni život skupine agenata. Serija se sastoji od 4 sezone a najavljuje se i nastavak ove reality serije.

Foto: i.ytimg.com
  1. A boy called christmas

I evo ga, konačno i jedan božićni film namijenjen mlađima. No to ne znači da i vi ne možete pogledati ovaj fantastični božićni film. U centru radnje je dječak zvan Božić koji kreće u avanturu na sjever. Cilj mu je pronaći oca koji je otišao u potragu na vilenjačko selo. Priča je komična i jako simpatična. Nosi jaku poruku- sve je moguće.

  1. Narcos Mexico

Netflix donosi nastavak ove sve poznatije kriminalističke drame. Radnja prati Narcosa koji se seli iz Kolumbije u Meksiko gdje se usredotočuje na ilegalnu trgovinu droge. Serija je svakako vrijedna gledanja i utrošenog vremena.

Foto: flxt.tmsimg.com
  1. True story

Riječ je o novoj američkoj seriji autora Erica Newmana. Sastoji se od 7 epizoda. U seriji se glavnu ulogu igra poznati stand up komičar zvan Hart. On se zbog posla vraća u svoj rodni grad Philadelphija. Nakon obavljene emisije, nađe se upleten u kriminalističku istragu koja je vezana uz njegovog starijeg brata koji se bavi nezakonitim aktivnostima. Komičar traži izlaz iz ove na prvu ne moguće situacije.

Foto: heavenofhorror.com
  1. Maid

Maid je nova netflixova mini serija. Sastoji se od 10 dramatičnih, dirljivih i napetih epizoda. Serija prati priču mlade Alex koja trpi nasilje od strane partnera. Nakon nekog vremena odluči ga napustiti zajedno sa svojom kćeri Maddy. Odlazi u  prihvatilište bez ikakvog plana za dalje. Uz pomoć nekih državnih institucija uspijeva se zaposliti i dobiva neke oblike pomoći. Jedini cilj joj je omogućiti Maddy dostojan život i bezbrižno djetinjstvo. Njen bivši partner odlučuje učiniti sve kako bi joj zagorčao život. Čini najgori korak i odlučuje zatražiti skrbništvo nad njihovom kćeri.

Foto: netflixdaily.com

 

  1. The office

I na posljednjem, 10. mjestu se nalazi ova legendarna serija. Prikazuje svakodnevnicu zaposlenika ureda u Scrantonu. Serija je nominirana za mnogobrojne nagrade. Ukoliko ste željni pogledati dobru komediju ova serija je svakako za vas.

Foto: Whats-on-netflix.com

I to bi bilo to za ovaj članak! Iskreno se nadam da sam vam pomogla i da ste uspješno izabrali seriju ili film koji vas zanima. Do sljedećeg čitanja!

VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI