Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaŠKOLEBožićni darovi u Gimnaziji Beli Manastir

Božićni darovi u Gimnaziji Beli Manastir

Solidarnost na djelu

Maturant Filip Molnar i moja malenkost smo bili glavni u akciji solidarnosti. Pošto smo volonteri crvenog križa i idemo u gimnaziju Beli Manastir bili smo posrednici između GDCKBM i GimBM. Uz pomoć učenika prvih razreda Bojana Dragomirovića, Bugu Mariju Kovač i T.M. smo trebali na Trgu slobode u Belom Manastiru prodavati bonove, ali kako je došlo do nesporazuma oko organizacije i dopuštenja pa smo prodavali samo unutar škole. Možemo se pohvaliti da je Gimnazija Beli Manastir skupila cca. 330 kuna.

 

Tajni prijatelji/djed mraz

Svakog Božića profesorica fizike Ivana Knezović organizira tajne prijatelje. Neki od poklona koji smo dobili i poklonili maturanti su igračke traktora i helikoptera, šteka cigareta i boca Coca-cole, cvijeće, prazna bombonijera i mnogi drugi. Profesorici je tajni prijatelj poklonio majicu s Thompsonovom pjesmom gdje se spominje profesoričina Herceg-Bosna. Moram pohvaliti svog Secret Santu jer mi je poklonila najbolji poklon; Sartreov sudoper; knjigu koja se temelji na filozofima.

Razgovor s profesoricom Knezović

Profesorica mi je napisala da je njezina razrednica u srednjoj školi, koja joj je predavala fiziku je zajedno sa njima odabirala tajne prijatelje prije Božića. Rekla je i da zna da to rade i mnogi drugi i da joj je to osobno vrlo simpatično i uvijek izmami osmijeh na lice i sama priča o tajnim prijateljima, a kasnije i iščekivanje i pokloni… U tom periodu onda saznajemo nešto novo o osobi koju smo izvukli, više promatramo što ju veseli…
Na pitanje što ste dobili a što darivali odgovorila je: “kozmetički set i majicu: lijepa li si. Također sam od 4.e dobila sat na čijoj je poleđini ugravirano 4.e…Moji učenici me svake godine iznenade, a ono što mi je najljepše od svega je pozitivna atmosfera u razredu, osmijesi i zagrljaji učenika ❤️
Ja sam poklonila svojim tajnim prijateljima čestitku u kojoj sam napisala što im želim u ovo sveto vrijeme, parfemčić, jednoj učenici slatkiše, a drugoj čaj i pistacije (jer ne jede čokolade), ukrasne svijeće i božićne kape…”

Maturanti i zadnji dani polugodišta

Malo smo ukrali borić prvom razredu pa nas je teta Katica izvikala. Filipu je palo napamet da bi mogli snimati zadnji dan da možemo imati uspomene. Cijeli dan smo se samo snimali i slikali.

Hvala Stefanu Zundanoviću na slikama i videu

Maja Šteler
Maja Šteler
Maturantica Gimnazije Beli Manastir. Jako društvena, vesela i komunikativna osoba. Volonter u Crvenom Križu.
VEZANE OBJAVE

POPULARNE OBJAVE

NEDAVNI KOMENTARI