Što gledati na Netflix-u ovog siječnja

0
509

Ako ste imalo kao ja, da nikada ne znate što gledati na Netflixu ili stalno ispočetka gledate istu seriju ili film, onda je ovo pravi članak za vas gdje vam donosim nekoliko zanimljivih teen serija raznih kategorija koji se meni osobno jako sviđaju.

  1. One of us is lying

Kategorija: kriminalistika, drama

Jako je zagonetna serija i kako biste shvatili što se iz epizode u epizodu događa morate jako dobro pratiti radnju koja se svaku minutu sve više komplicira. Nedavno je izašla druga sezona koja je, vjerujem, mnoge ostavila u šoku uključujući i meni. Glumci stvarno znaju svoj posao i odlično pokazuju emocije svojih likova.

 

2. Giny & Georgia

Kategorija: romantika, drama, komedija

Serija koja govori o mladoj ženi Georgia koja pokušava uzdržati svoju srednjoškolsku kćer Giny i osnovnoškolskog sina Austina, ali naravno kao i svaka osoba, Georgia, ima i svoje tajne. Serija je koja je ušla na top ljestvicu Netflixa čim je izašla i sada sitno brojimo do izlaska druge sezone koja izlazi 5. siječnja.

 

3. Emily in Paris

Kategorija: drama, komedija

Mlada djevojka iz Amerike stigla u Paris zbog posla no francuski život joj na početku ne polazi od ruke. Svakodnevno objavljuje svoj dan na društvenim mrežama te time privlači veliku publiku koja će joj pomoći da ju nova šefica napokon zavoli. Prije nekoliko dana, ljubitelji ove serije, dobili su najveći božićni poklon, a to je treća sezona ove serije no sada svi isčekujemo novu dramu u četvrtoj sezoni.

 

4. 13 reasons why

Kategorija: misterija, drama

Serija za koju su svi čuli no mnogi i dalje ne znaju o čemu se točno radi. U kratko, govori o vršnjačkom nasilju, svijesti o mentalnom zdravlju i svemu što ima veze s time. Nije baš za svaki uzrast, već ukoliko netko mlađi želi pogledati ovu seriju, bilo bi najbolje da ju pogleda u društvu starije osobe. U svakom slučaju serija je odlična za sve osobe starije od 15 godina kako bi naučili više o posljedicama vršnjačkog nasilja.

 

5. Daughter from another mother

Kategorija: drama, komedija

Dvije žene različitog karaktera i načina života koje su se upoznale pri porodu u istoj bolnici odmah su shvatile da nisu jedna drugoj nisu tip osobe s kojom bi ostale u ikakvom odnosu sve dok nisu saznale vijesti koje niti jedan roditelj ne želi čuti. Meksička sapunica koja se iz trena u tren sve više komplicira. Također, od neki dan, imamo novu sezonu. Da biste više saznali o ovoj seriji morate ju sami pogledati.